Vliegticket New York [Amerika] boek direct

New York City (officieel City of New York) is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika en vormt het centrum van de internationale handel, politiek, communicatie, muziek, mode en cultuur.

Met een ongekende hoeveelheid aan hoogstaande musea, galerijen, podia, media, internationale corporaties en groothandels geldt New York City, naast Londen, Parijs en Tokio, als een van de belangrijkste vier wereldsteden. New York City, gelegen in de staat New York, heeft een bevolking van 8 miljoen mensen op een oppervlakte van 800 km² en vormt het hart van de New York Metropolitan Area, een van de grootste agglomeraties ter wereld met een bevolkingsaantal van meer dan 22 miljoen.

 

Vliegtickets New York boeken

klm KLM Vliegtickets New York City. Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht. Meer informatie.

 

Vliegvelden

New York heeft drie grote luchthavens: John F. Kennedy International Airport, LaGuardia Airport en Newark International Airport. De laatste ligt aan de andere kant van de rivier de Hudson in New Jersey. Er zijn vliegverbindingen met vele Amerikaanse steden zoals Washington, Miami, San Francisco, Los Angeles. Ook heeft New York directe vliegverbindingen met luchthavens in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

 

vliegticket boeken bij austrian airlines Met Austrian Airlines voordelig en veilig vliegen. Vliegtickets vanaf Amsterdam. Meer informatie


Bezienswaardigheden


New York

tickets new york
vliegen naar new york
vliegtickets new york
manhattan
newyork

Tips