Vliegticket Chambery [Frankrijk] boek direct

Chambery is de hoofdstad van Savoie, een departement in de Franse Alpen. In de stad wonen ongeveer 60.000 mensen. Al in de Romeinse tijd bestond de stad en het was tussen 1230 en 1560 de hoofdstad van Savoie, wat in die tijd nog een zelfstandig land was. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de stad voor een deel verwoest maar de mooiste gebouwen van de stad bleven bewaard. Vooral het Kasteel van de Hertogen uit de 14e eeuw is een absolute aanrader.

 

Wintersport

Chambery wordt veelal gezien als de poort tot het wintersportgebied in de Franse Alpen. De grote pistes als Val d'Isere, Tignes, Les Deux Alpes, La Plagne en Les Trois Vallees zijn snel en goed bereikbaar vanaf het vliegveld van Chambery. Het grootste voordeel van vliegen is dat u als wintersporter relaxed en zonder zorgen op uw wintersport bestemming aankomt. Vanaf het vliegveld rijden bussen, die afgestemd zijn op de vliegtijden, naar de grotere skioorden.

 

Vliegticket Chambery boeken

klm KLM Vliegtickets Chambery. Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht. Meer informatie.

 

 

vliegticket chambery boeken bij austrian airlines Met Austrian Airlines naar Chambery vliegen. Vliegtickets vanaf Amsterdam. Meer informatie


Bezienswaardigheden


Chambery

goedekope
voordelige
tickets
vliegtickets chambery
vliegen naar chambery
wintersport

Tips